torstai 9. maaliskuuta 2017

5. viikko

Työharjoittelussa viikot menee nopeasti, ja työpäiviä muistellessa täytyy kyllä todeta, että jokainen päivä on kyllä erilainen - aina pääsee tekemään erilaisia hommia. Kuun vaihteessa tavaratalossa on hälinää, kun uudet kuukauden tarjoukset tulee voimaan, mikä tarkoittaa visualisteilla sitä, että kanta-asiakastuotteet tuodaan paremmin esille, huolehditaan julisteiden päivittämisestä, ja yhtenä isona hommana oli uudet näyteikkunat.


Naisten osastolla toimme Hilfigerin tuotteita paremmin esiin, ja Viivin kanssa tehtiin tämä pöytä.


Näyteikkunan nukeille vaihdettiin uudet asut. Mulle annettiin merkki mitä nukeille haluttiin päälle, ja katsottiin niistä tällaiset kokonaisuudet. Merkittiin samalla vaatteiden merkit ja hinnat, mistä visualisti tilasi nukeille hintakyltit.


Isot näyteikkunat suunnittelivat visualistit. Itse olin apuna ikkunoiden imuroinnissa, vaatteiden silittämisessä, nukkien pukemisessa, valojen säätelyssä ja tavaran roudaamisessa.




Musta oli kiinnostavaa, millaisia ideoita ikkunoiden tekemisessä syntyi, mielikuvituksella saa hauskoja lopputuloksia. Ikkunoita rakentaessa ikkunat peitettiin rullaverholla, mikä musta oli haastavaa siinä, ettei lopputulosta nähnyt ulkoa ennen sen valmistumista. Ikkunan pesu ja teippien asentaminen ei meille kuulunut, vaan ne hoiti ulkopuolinen firma.


Viikkoihin kuuluu monenlaista roudaamista ja pieniä juttuja, mitä monesti unohdan kuvata! Esimerkiksi me tuotiin kosmetiikkaosastolle uudet pöydät, asennettiin sinne uusia julisteita ja Herkun puolella tehtiin pieniä siirtoja esillepanoissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti