sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Harjoittelijan aikaansaannoksia

Kolmannella viikolla päivitimme kahden visualistin kanssa asusteosastoa. Stockmannilla on uusi A + More -merkki, joka oli keskipisteenä pöytiä ja esillepanoja tekiessä. Mulla on hieman huonoja kuvia näistä, mutta näissä näkee hieman näitä esillepanoja ja mitä mä tuossa projektissa tein. Järjestin muutaman lattiakalusteen ja puin mallinuken.

Itse innostuin niin tuosta uudesta merkistä, että vein kotiin tuon kipparilakin, mikä onkin helmikuun kanta-asiakastarjouksessa! Ihan huippu hankinta - tuo hattu on ollut mulla lähes joka päivä päässä. :-D








Espiritin osastolle tuli uudet kangasjulisteet, jotka vaihdoin. Julisteen kulmat täytyy kiristää tiukasti kehykseen, jotta juliste on mahdollisimman kireä ja hyvännäköinen.

ENNEN:



JÄLKEEN:









Ennen ystävänpäivää myymälään tuli eri osastoille ystävänpäiväpöytiä, johon lisäilimme näitä söpöjä ilmapalloja.



Osallistuin myös tämän alustevaateosaston focus pointin tekoon.



Pukemani mallinuket pääoven edestä.


Tällä viikolla meillä oli suuri projekti, nimittäin kodinosaston uusiminen. Saimme myymälään uusia lattiakalusteita, jotka vaihdoimme ja koko keittiöosastolle tuli uusi järjestys. Kiirettä ja hommaa oli niin paljon, että unohdin ottaa aikaansaannoksista kuvia! Tämän Marimekon seinän kuitenkin tehtiin toisen harkkarin kanssa.

Ensi viikko mulla onkin hiihtoloma! :-) Tekee kyllä ihan hyvää levähtää hetki, kun kirjaimellisesti joka päivä on ollut töissä. Vielä muutama päivä "oikeissa" töissä ja sitten pitkä viikonloppu odottaakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti