perjantai 24. maaliskuuta 2017

Ready4Bisnes

Heti kouluun palattua meille kerrottiin meidän iso projekti, mitä aletaan rakentaa tässä kevään aikana. Kyseessä on siis nuorille kohdistettu tapahtuma yrittäjyydestä, minkä tarkoituksena on kannustaa nuoria yrittäjyyden polulle.

Tapahtuma järjestetään torstaina 18. toukokuuta Salon Kauppakeskus Plazassa.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä kauppakeskuksen ja 4H-yhdistyksen kanssa. Tapahtumaan on tavoitteena saada 600 kävijää. Meidän visualistin tehtävänä on suunnitella koko tapahtumalle ohjelma, aikataulu ja graafinen ilme. Paljon tehtävää siis parille kuukaudelle!

Heti maanantaina kävimme juttelemassa Plazassa johdon toiveista ja samalla mittasimme tuon liiketilan, johon lavan lisäksi on tulossa ohjelmaa. Budjetti meillä on 4000e.






Viikon aikana teimme oman ryhmän kanssa suunnitelman, mitä tähän ohjelmaan voisi kuulua. Itse osallistuin ideointiin ja tein ryhmän Powerpoint -esityksen, joka esiteltiin asiakkaille.

Ehdotuksemme oli tuoda tapahtumaan salolaisia yrittäjiä ja nuoria onnistujia kannustamaan nuoria. Isona vetonaulana voisi olla joku viihdyttäjä, mikä keräisiä ihmisiä kauppakeskukseen. Yksi mielenkiintoa herättäneistä ideoistamme oli kutsua Anniina Isokangas (vuoden nuoriyrittäjä 2016) ja Joona Haatainen (Töttöröö Network).

Nyt suunnittelu jatkuukin, aika kiva fiilis on tästä projektista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti