torstai 30. maaliskuuta 2017

Tapahtumailmeen näyttö / Karkkimyrsky

Nyt alkaa nähdä maaliviivaa, nimittäin tämä näyttö alkaa olemaan purkissa! Tänään vielä nopeat tulostukset ja viimeistelyt, aikataulussa pysyttiin.

Mulla oli jo heti alkuun jonkunlainen idea millaisen ilmeen haluan tehdä, ja se idea vahvistui prosessin aikana. Tahti oli kova, mutta ilme on tarkasti harkittu ja sellainen mitä itse ajattelen tällaisesta nuorten tapahtumasta. Grafiikkaa käytetään tänä päivänä paljon mainonnassa ja sosiaalisessa mediassa, ja yksinkertaisilla valinnoilla saa myyviä kokonaisuuksia. LESS IS MORE.





Tässä kokonaisuus. Tehtävänä oli siis tehdä A3 ja A4 kokoiset julisteet, Facebook-banneri ja teippaukset. Tein planssille tästä kokonaisuuden, missä näkyy kokonainen ilme fonttien ja värien kanssa. Tästä tuli tosi omannäköinen työ, ja mun mielestä tosi pirteä vaihtoehto tapahtumaan.



A4-juliste - informoi ohikulkijoita ja nuoria tästä tapahtumasta. Mukana yhteistyökumppanit, tapahtuman logo, aika ja paikka. 



FB-banneri - tapahtuman banneri Facebookin aikajanalle



HUOM! TÄMÄ ON SOVELLETTU OHJELMA, AIKATAULU JA ESIINTYJÄT EIVÄT PIDÄ PAIKKAANSA!

A3-juliste - Juliste, missä esillä tapahtuman vierailijat ja aikataulu




Tein kaksi erilaista teippiä - toisen logosta ja toinen on kuosi. Tuon pilkkutapetin tein raporttina, eli siitä tehdään ikkunan kokoinen teippi.  





Tapahtuman logo on mustavalkoinen, mutta sitä voidaan käyttää myös määritetyillä väreillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti