perjantai 24. maaliskuuta 2017

6. viikko


Uusien tarjouksien myötä siirreltiin tikkailla noita "timantteja" katossa. Noiden idea on siis roikkua osastoilla tarjoustuotteiden yllä, ja niitä oli tuotteiden siirtelyn takia vähän missä sattuu, niin korjattiin niiden paikkoja. Joku piilossa ollut korkeanpaikankammo iski kyllä niille tikkaille kiivetessä, mutta musta tuntuu että vika ei ollut tikkaissa vaan mussa itsessäni. :-D


Miesten Hilfigerin ossatura tuo uutuuspöytä oli miten sattuu, niin järjestelin sen ja puin toiselle nukelle toisen paidan, mitä myynnistä löytyi enemmän.


Kierroksella vaihdettiin myös tälle nukelle nämä alusvaatteet, koska ne oli tarjouksessa. Kierroksella siis kierrettiin koko tavaratalo ja tsekattiin mitä täytyy korjailla, kun meitä oli vähemmän töissä.


Tämä aurinkolasiteline oli mennyt ihan sekaisin, niin ohimennen sen myös järjestin.


Kierrettiin toisen harjoittelijan kanssa koko tavaratalo, ja lisäiltiin noita pyöreitä tarjouskylttejä näihin hintakyltteihin.


Tämä seinä jäi ihan tyhjäksi, kun tavaraa siirreltiin, niin laitoin siihen nuo tuotteet.


Tällä pöydällä oli enää muutama kappale tuotteita, niin vaihdettiin toisen harjoittelijan kanssa siihen merkin toiset tuotteet ja siitä tuli paljon keväisempi.


Nukeille vaihdettiin tarjoustuotteet.


Tämä pöytä oli hieman sekava, niin fiksasin sitä visualistin kanssa - siitä tuli kiva!


Tähänkin tein pientä fiksausta ja lisäsin siihen tuotteita.


Pentikin osastolla siirreltiin tuotteita hieman, ja nämä pöydät tein.


Tämä Röhnisch -pöytä kaipasi jotain, ja tehtiin Viivin kanssa siitä tällainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti