maanantai 24. lokakuuta 2016

LED TAILOR INNOVA7ION

Näin reilun parin kuukauden opiskelun jälkeen aloitan ensimmäisen työssäoppimiseni. Mulla on ollut alusta alkaen aika selvät sävelet, että tämä graafinen puoli on se mun juttu, ja sain hienon mahdollisuuden päästä tutustumaan graafikon työhön Salon LED TAILOR INNOVA7ION -yritykseen.

Led Tailor on vahvan LED-alan osaamisen ammattilaisista koostuva yritys, joilla on 10 vuoden kokemus näkyvän valon ja UV LED valon teknologiasta. Salon Halikossa sijaitsevan yrityksen intohimona on kokoajan kehittää uusia innovaatioita ja tavoitteena olla alan johtava osaaja ja toimittaja, oli kysymys sitten valmiista tuotteesta tai komponenttien tarpeesta.

Yrityksen valmistamilla valaisimilla on huomattu olevan monia positiivisia vaikutuksia, muun muassa desinfiointi, sterilointi, ihosairauksien ja palovammojen hoito.




Valaisimet ja desinfiointi- ja sterilointilaitteet


LED valaisimet käyttävät huomattavasti perinteistä valaistusta vähemmän energiaa ja tuottavat vähemmän lämpöä. Ne eivät tarvitse aikaa syttyäkseen ja kestävät jopa 5 kertaa kauemmin kuin vanhanaikaiset valaisimet. 

Tuotevalikoimaan kuuluu MARiOMARiO SQUARE,SONiK ja INTEGRAL mallit, mitkä ovat sopivia esimerkiksi liikkeisiin ja teollisuustiloihin.

Uusien ROSA ulkovalaisimien lisäksi uutuutena ovat WiSDOM S7ERiLE desinfiointi- ja sterilointilaitteet. Näiden suunnitellaan toimivan mainiosti esimerkiksi sairaaloissa, joissa voidaan vaikka vieraiden matkapuhelimista poistaa bakteereja.


Liiketoiminnan alueet


LED TAILOR uskoo LED teollisuuden mullistuvan lyhyessä ajassa heidän UV LED innovaatioiden myötä ja seisovat ylpeänä tuotteidensa takana ennakkoluuloista huolimatta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti