sunnuntai 9. lokakuuta 2016

H a b i t a r e

Mulla on menossa koulussa viimeiset loppurutistukset! Olen yrittänyt tehdä loppuun asiakastyötä, suunnitella somisteteippejä ja tehdä plansseja kauppakeskukseen, kiire kiire kiire! Mulla on enää viikko itse koulun penkillä istumista (macilla istumista ja inspiraation kaivamista jostain stressittömän elämäni puolelta), sitten onkin syyslomaa koulusta ja loppuvuoden olenkin työssäoppimassa, kääk! Syksy mennyt siis nopeasti. Eikä mun stressiä helpota kiusaava flunssa, mikä selkeästi on tekemässä tuloaan.

Mun loppurutistukseen kuuluu matskun tuonti tänne blogin puolelle, ja aloitan tästä syksyn yhestä kiinnostavimmista jutuista - Habitaresta. Käytiin meidän käsi- ja taideteollisuusalan linjojen kanssa tutustumassa esillepanoihin, mikä on in, ja ihan vain inspiroitumassa.



MESSUOSASTOT



Messukeskus oli täynnä erilaisia messuosastoja ja myyntipisteitä. Oli yllättävää, kuinka selkeästi se tämän päivän trendi toistui monessa osastossa. Puu, kulta, tummat seinät, rottinki, viherkasvit, pyöreät muodot. Musta on kiva, että siitä toistuvasta valkoisesta ja kiiltopinnoista on luovuttu, ja luovuudelle ja väreille on annettu vapautta.




Heti messuihin saapuessa löydettiin Kiddow'n ihana osasto. Ihania värejä ja niin suloisia lasten vaatteita. 




Ryhmittely ja selkeys tekemät messuosastosta mielenkiintoisen.


Sagalaga Designin ihanat valopuut. Muuta ihmeellistä heidän osastoon ei edes kaivattu.



Puutrendi viety aivan uudelle tasolle. Miksi seinälle, kun se voi toimia myös lattiassakin!





Osastoihin tutustuessa huomasin selkeämmin, mikä merkitys valaistuksella esillepanossa on. Se luo aivan eri tunnelman, ja korostaa yksityiskohtia kauniisti. Runsaus ja yksinkertaisuus tekevät hienon kokonaisuuden.



ESILLEPANOT


Esillepanot ovat tietty alue tai ryhmä, mikä on yksi osa messuosastoa, tai esimerkiksi myymälässä pöydälle rakennettu kokonaisuus tai näyteikkuna. Messuilta löytyi monia pieniä mielenkiintoisia herkkuja. Nappasinkin omasta mielestä mielenkiintoisimmat.


Väritasapainolla, rohkea mustalla ja ryhmittelyllä tehty tasapaino rakentavat uskottavan pukuhuoneen tunnelman.


Pöytä täynnä kaikkea pientä mielenkiintoista katsottavaa. Muotoja, värejä, mitkä toimivat yhdessä kauniisti.


Trendivärit ja upea sängynpääty. Yksi sana: kekseliäisyys.


Ihanaa olkkaritunnelmaa. En ole ennen visualistiopiskelujani ollut yhtä kiinnostunut siitä, miten somisteet asetellaan hyllyille ja pöydille. Pienellä somistamisella kotiinkin saadaan pientä kauneutta.


Vuoden 2016 trendivärejä seinällä.




Narukorit ovat selkeästi se juttu tänä päivänä. Seinällä ihana trendiväri, mikä ei ole yhtään liikaa selkeän sisustuksen kanssa.


Somistuksessa ei tarvitse aina olla "järkeä". Marimekon osastolta löytyi söpö meikkinurkka, minkä koristeluna oli pari taulua lattialla.


Saman osaston tyynymeri. Ah, marimekko!








TARRAT







Messuilta löytyi myös monenlaisia logoja ja tarroja. Näillä saadaan helposti yritykselle näyttävyyttä ja tänä päivänä vain mielikuvitus on rajana. Inspiraatiota irtosi kekseliäisyydestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti