sunnuntai 13. elokuuta 2017

Ready4Bisnes 18.5 / SALO

Nyt kun kesä lomailun osalta alkaa pian olemaan purkissa, on hyvä muistella toukokuun tapahtumaamme - Ready 4 Bisnes! Tämä kyseinen tapahtuma on pariin otteeseen tullutkin täällä blogissa esille, ja se oli meidän isoin projekti keväällä.

Ready 4 Bisnes järjestettiin yhteistyössä Salon 4H-yhdistyksen ja YES-verkoston kanssa. Tapahtuman pääpointtina oli järjestää yrittäjyydestä kiinnostuneille ja yrittäjyyden aloittaineille nuorille tilaisuus, mikä mahdollistaisi heille uusia työmahdollisuuksia ja antaisi niin sanottuja "yrittäjyyseväitä" eteenpäin. Saimme tilat Salon Kauppakeskus Plazasta, ja meidän visualistien tehtävänä oli suunnitella koko tapahtuma.

Mulla meni koko tapahtuma tosi kiireessä, enkä oikein kuvia ehtinyt hektisyyden vuoksi ottamaan, nämä ovat pääasiassa päivää ennen otettuja! 


AIKATAULU

8.00 - 10.00 OPETREFFIT
11.30 - 13.30 NUORET YRITTÄJÄT
Mukana: JONI HEINONEN - MASAMUOVI
MIKA NUMMENPALO - LED TAILOR INNOVA7ION
SAMI METSÄNPERÄ - SOFICTA
KUKKA KALIN - MAINOSTOIMISTO KUKE
PIRJO NURMINEN - YRITYSSALO/Yrityskummi


Joni Heinonen, Mika Nummenpalo, Sami Metsänperä ja Kukka Kalin ovat salolaisia yrittäjiä, jotka saapuivat tapahtumaan kertomaan omakohtaisia kokemuksiaan yrittäjyyden ylä- ja alamäistä.

Pirjo Nurminen taas toimii Salon yrityskummina yrityksille, jotka kokevat kaipaavansa neuvoja ja tukea yritysmaailmaan.


Näissä tiloissa järjestettiin nuorille yrittäjille yksityistilaisuuksia. Samaan tilaan rakensimme meet & greet-tilan tubettajille selfie-seinällä.


Päivää ennen roudasimme kalusteet ja julisteet paikan päälle.



Kauppakeskuksen aulassa oli rakennettu lava, missä meillä oli ohjelmaa koko yleisölle.



Salolaiset tubettajat kävivät kertomassa yleisölle heidän urastaan ja ajatuksistaan, minkä jälkeen heillä oli meet & greet-tilaisuus faneilleen.

Tämän jälkeen pelitubettaja Lakko valtasi lavan, ja kertoi oman tarinansa ja innosti nuoria kokeilemaan omia juttujaan. 

 

Yrittäjät tapahtuman yrityspaneelissa vastaamassa kysymyksiin yleisölle.


Tubettaja Lakon meet & greet-tilaisuus.


Ryhmän kanssa onnistuimme hyvin jakamaan työtehtäviä, joku aina otti härkää sarvista ja nopeallakin aikataululla kasattiin kiireisimmät hommat, ja asiat hoituikin niin kuin toivottiin. Ruoat saapuivat paikalle ajoissa, vieraiden vastaanotto hoidettiin kunnialla ja rakentamiseen löytyi aina useampi käsipari.

Stressinä tietty oli aina fiilis, että jos joku meneekin pieleen tai meet & greet-tilaisuus lähtee käsistä, mutta kaikki meni niidenkin osalta ihan nappiin. Jotain tehtäviä jouduimme poissaolojen vuoksi muokkailemaan, mutta paikalla olevat ottivat hienosti lisätyöt ja kaikki meni niin kuin pitikin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti