keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Henkilökunnan roolit & työpaikka


 Henkilökunnan roolit 

Led Tailor on pieni kasvava yritys, josta löytyy työntekijöitä eri tehtäviin. Asiantuntijat, myyjät, valaisinsuunnittelija, asiakas- ja hankevastaavat (joista toinen lähihoitaja ja toinen cidesco kosmetologi), hallinnon ja logistiikan sekä tuotannon ja suunnittelun työntekijät. Yrityksessä on yksi graafisen suunnittelun ja markkinoinnin vastuuhenkilö, jonka "alaisena" työskentelin harjoitteluni.

Jokaisella henkilöllä on yrityksessä oma vastuualue, mutta paljon yhteistyötä tehdään eri osastojen työntekijöiden kanssa. Esimerkiksi harjoitteluni alussa avattiin chat-palvelu ja verkkokauppa yrityksen nettisivuille, jossa oli 7-9 ihmistä mukana projektissa.

Graafikon tehtäviä on nettisivujen ylläpito, bannereiden ja esitteiden luominen, chat-palvelun ylläpito, nettijulkaisut ja erilaiset markkinointitehtävät. Itse pääsin tekemään graafisia tehtäviä ja seuraamaan erilaisia projekteja.


 Työpaikka 

Led Tailorin toimipiste sijaitsee Salon Halikossa, jossa myös valaisimet valmistetaan. Yritys koostuu siis toimistotiloista ja tuotantohallista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti