perjantai 16. syyskuuta 2016

Näyteikkunan rakentaminen / Pentik

Me visualistit työskentelemme aina tiiminä. Heti koulun alussa arvoimme luokastamme omat ryhmät, jossa työskentelemme syyslomaan saakka. Mun omassa tiimissä on neljä persoonallista tyttöä. Erilaisuus on rikkaus.

Meidän ensimmäinen isompi tehtävä oli hommaa Salosta asiakas, jolle meillä olisi mahdollisuus rakentaa näyteikkuna tai ykköspöytä. Kävimme kysymässä paikalliselta Pentikiltä, ja meille annettiin heti mahdollisuus.







Tehtävä: Näyteikkuna kampanjasta - pöytäliinat ja kankaat.


Aloimme suunnitella jokainen aiheesta näyteikkunaa. Jotta pystyimme piirtämään ikkunasta tarkan suunnitelman, mittasimme sen paikanpäällä. Otimme kuvia myymälän tuotteista, ja synnytimme inspiraatiota. Myymälällä ei ollut mitään tiettyä toivetta ikkunasta paitsi runsaus. Saimme siis aika vapaat kädet.

Ikkunat piirsimme yhden pakopisteen perspektiivillä, mitä olimme jo aiemmin harjoitelleet. Töiden ollessa valmiita, kävimme ne läpi tiimissä, kärsimme niitä ja jaettiin mielipiteitä. Lopputuloksena oli kolme parhainta. Nämä kolme esittelimme Pentikille, ja he pitivät eniten Johannan suunnitelmasta.



Johannan alkuperäinen suunnitelma



Suunnitelma oli siis valmis. Itse en kuumeideni takia päässyt toteuttamaan tätä näyteikkunaa, mutta muut tytöt kävivät tekemässä tämän Pentikin yhteistyöllä.


ENNEN:



JÄLKEEN:


Näyteikkunaa rakentaessa kerättiin tuotteet kasaan, siivottiin vanha somistus pois, ikkunat pestiin, somistettiin ikkuna mahdollisimman hienoksi.

Yksi tosi iso plussa mitä tästä yhteystyöstä sai, oli palaute. Tekemällä oppi ja alkutakkuilun jälkeen alkoi ideoita helpommin syntymään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti